En man utan pengar är som ett skepp utan segel.

Nuuuuuuu vill jag ha nyckel och allt!

Och så har man gått och blivit sjuk på kuppen. =( uuuusch.
Vaknade vid fem imorse å hade massa ont i halsen.
kunde inte somna om på jätte länge, sen har det lugnat ner sig under dagen men nu är man genomsnorig och helt sluut.
Stackars mig.
Men en sak som kanske är bra är ju att Josse hade pratat med Sandra idag om att jag vill jobba mera!
Jag tror att jag oxå ska säga det så hon får lite press på sig.
klockan är strax tolv. tänkte först att jag lika gärna kunde sova hemma i min sköna sköna säng i mitt rum som faktiskt är mysigt nu när ja ändå är sjuk och snart ska lämna westerloose, men ja är inte säker, kanske ska dra mig ändå.. får sån beslutsångest som vanligt. Vet ju att ja blir rastlös imorn när ja vaknar, men vi får se.. hoppas ändå att ja stannar, jobbigt att åka bil. Men ack så trevligt att komma fram.
Näe nu vill ja flytta och få iordning på mitt egna. hihihihi.
hoppas man klarar av det!
har ju lite svårt att klara mig att vara ensam, men man får väl lida och lära.

En lat man är bra på att prata.

Weeey, kanske kan saker bli bra till slut =D har ju varit lite orolig, MEN igåårr så ringde Robin, och frågade om jag var intresserad av lägenheten. Och det är ja juuuu!

Han ska fixa fram en nyckel så jag kan åka och titta och jag får flytta in när ja vill, sista första, ja vad säger man? Kuuuuuul! Ge mig massor jobb nu så ja kan leva. Hihihi, köpa busskort och börja bli kollektiv. Underbart, ja ska inte bli slö och åka bil nej nej nej
det har ja varit nu, det får räcka!

move move move!

Snart åker madde och det känns så lustigt, vi har inte umgåtts allls på huuur länge som helst,  men ja vill ju faktiskt träffa henne innan :(

Ingen är så blind som den som inte vill se.

Uj uj uj. Sitter hemma hos Henke och det blev just ett jääävla liv. Hihi. Zebbe tjuter, Hugo tjuter. De bråkar om motorcyklarna,  vi kan ju kalla dom pricken ett och pricken två. Stackarna har vattenkoppor. De slåss och skriker, men nu blev det visst tyst Zebbe gick in på sitt rum och Hugo skyddar sig hos mig :)
Påminner lite om katterna hemma, Simba slår Malte hela tiden och fräser och har sig.
Men jobbigare kattunge har ja nog aldrig stött på. usssch!
Aja. Åkte hit för att när jag kom hem idag var jag såååå sugen på toast, för att jag sett att pappa skaffat sånt bröd, gick ner i kylen och det fanns INGEN OST!!! WHAT??? Ett hem utan ost, det går inte. Så där kunde jag ju inte stanna så ja fråga Henke vad de gjorde och han sa att jag kunde komma och äta pannkakor, mm gott tänkte jag, det var ju länge sen och åkte dit. MEN Hugo var visst väldigt hungrig idag så jag och henke fick väl ungefär en var. Så vi blev ju inte sådär jätte mätta så nudlar fick det bli till oss :) haha. MEN Hugo var vsst mer hungrig så hälften gick till han även då. jävla matmonster men ack så söt!

Jahaaa. Nu är allt som det säkert ska. känns bra tror jag.

Igår blev det utgång, tvingade Maria å Ida å hänga med ut även fast de inte hade pengar. Haha. Det löste sig och det är verkligen inte ofta alla tre är samlade. Och alla var lediga idag. fast inte ida till slut, men vi skulle vart, helt otroligt!
Kvällen blev ju kanske inte oväntad, men ändå. Vi skulle ju sova på samma ställe alla tre, men vi sov på olika ställen. Maria kräktes, Haha, var tvungen. Och åkte hem, Ida försvann som vanligt, å jag då? Jag skulle sovit hos björnen, men en viss mr gert blev lite småsur, så jag sket it å traskade iväg till bilen som stod i vasastan och la mig i baksätet under alla filtar och gömde mig så ingen skulle se mig. FESTIVALADE skulle man ju kunna säga att jag gjorde som Ida sa. Gud så sjukt, sånt ska ju inte bara hända. Shit ge mig ett hem. Idag blire lugna gatan, sen imorn så äre visst fest hos mrs Gonzales :D Ska bli kul! Synd bara att mamma inte är hemma för jag vill inte festivala två gånger på en vecka!

Resten av helgen ska bli lugn.
Snart ska ja in till skägget och sätta in massor av min lön att sparas, och skattepengarna jag fick idag oxå såklart, så den här månaden ska ja va lugn.
Måste ju flytta nån gång asså!

I fredags var det katastrof utgång, och lördags var man barnvakt åt två små söta prickiga busfrön!
Lite långtråkigt att sitta själv med två små barn en lördag, men annars så var det faktiskt ganska mysigt :P vi tittade på hajar som hajar. Zebbe somna pladask på golvet och hugo låg och stirrade in i väggen och sa "Jag ska slå dig jättehårt!" Undra vem han var arg på... :D

Hejrråårå!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu har man varit och utfört lite nytta oxå ;P
Lämnade in mobilen på lagning... vilket resulterade i att jag inte hade någon mobil. för de hade inga lånetelefoner och min gamla går inte igång!?!
Iaf.
Sen åkte jag till banken och satte in massa massa pengar *klirr klirr*
å seeeeeeen åkte jag till stan, pratade lite me Madelojn :) det var trevlans, är faktiskt inte kul att hon ska åka. Trots att vi inte umgåtts på huuur länge som heslt vilket är ännu mer sorgligt :(
Sen blev jag nervös av parkeringsvakten som det så fint heter som gick runt å satte böter på minst fyra bilar, så jag skynda mig iväg till bion där det var kööööööö så jag fick gå tillbaka till bilen och lägga i mer pengar å seeen gick jag till bion igen å hämta biljetter :P kommer inte ihåg vad den heter nu igen,  men den verkar bra iaf :P hoppas jag får me mig nån =)

Nu är jag hemma, och har checkat kontot som är väldigt lite pengar kvar på, satt igång en maskin med tvät, nu ska ja hoppa in i duschen och bli ren, sen packa massa kläder så jag slipper åka hem imorn innan man sa till Mädis. Å sen ska ja leta reda på den där rackarns låten som jag inte hittar. Wandering stranger.
SEEEN ska jag åka till en tom lägenhet och lägga mig å kolla på Senaste Beck filmen alldeles ensam  och sen kanske vila ett par timmar om inte klockan blir allt för mycket. Så nu tror jag ni vet allt om mig. vi hörs en annan daaaag. Puss puss puss

Måste sluta med det här varannan dags supandet,
Denna vecka: måndag, onsdag, fredag. (Lördag?)