Rebecca Danijella Beganovic

OOOOOOOOOOOOKEEEEEEEEEEEJ!
Hej Rebecca!
IDAG är det Julafton.
Jag har varit och firat den med mormor å morfar å resten av min lilla släkt :P
Kom försent till maten för att jag skulle hämta pappa, (som inte var planerat)
Skulle firat hemma hos Josse imorse men försov mig eftersom hon å ja koka knäck och gjorde lingonkola till klockan fem inatt.
Jag var trött helt enkelt och låg å drömde mardrömmar å gosa me Kelly om vartannat.

NU är ja hemma hos Lina å dricker lite å lyssnar på julmusik och vanlig musik och ska snart gå ner till 55an och så vidare leta lite efter tomten, han som kom till mormor å morfar var nämligen inte riktigt den riktiga tomt en, han var nog bara en inhoppare.

Jag saknar dig hemma å tycker allt du kan komma tillbaka :P
Jag har fucking Åmål hemma om det skulle hjälpa dig att komma snabbare. Och du bor hos mig vet du.
Hur var din julafton?

Hihi.
Nöjd?

Hörs i övermorron kanske för imorn är det mkt att stå i.
Puss puuuuuuuuuusss


OCH GOOOOOOOOOOO JUUUUUUUUUUUL!

hälsningar tomtemor.


Ett litet barn av Davids hus, kan göra vinternatten ljus...

ett barn kan hjälpa oss att tro, här mitt ibland oss får han bo...
hahaha, det var tider då man gick i kör. Hahaa

uuuusch nu är det sådär sent igeen. Klockan är kvart över två å ja börjar åtta.
Fredags blev det att somna vid sex, börja åtta i lördags, en viss Lina Carlsson vägrade släppa hem mig ;) sen höll hon låda kan man ju säga, in på småtimmarna. Trodde jag skulle dö på jobbet då på lördagen men det gick vägen! igår drog ja vi hem å la oss vid två, efter några fina niceprice på 55an, det var duktigt tycker ja allt. :)

Imöra blire julklappsshopping till päronen med bröderna, lite småmysigt känner ja allt att det nog blir. =D
Ska nog köpa ingredienser till att göra knäck. Sen om man hinner koka den är ju en annan femma. Kanske blir nån dag innan nyår där när ja äntligen är ledig !

TVÅ dagar till julafton. Man jobbar ju annandagen som en tok så funderar på om ja ska tvinga me nån å dra ut på julafton.
Man vill ju inte gärna sitta hemma själv på kvällen där.
Efter mormor å morfar drar ju alla hem till sitt och Sara Isabell Eng firar sin första jul i eget hem.

Nån gran fick ja ju då inte från morfar. Det var en liten besvikelse, har ju gått och längtat och köpt pynt så glömmer han tillochmed bort att ens fråga mig :( buhuuuu.
Får se om ja hinner me nån gran imorn.

Slutar 16.00 imorn och det är en heeeel del att hinna med.
Sista julklapparna. Fixa Gran (pynta oxå) Göra knäck. Städa. Köpa juldagsbiljett till 55an. Systemet. Hämta min klänning hos Ida, medmeramedmera. Och så vill man ju gärna hinna umgås med. För det orkade ja ju inte göra idag, var helt död när ja kom hem, däcka på soffan på större.
Fick ju sluta tidigare idag, två istället för halv fem, illa för lönen men riktigt skönt.
Man märker ju att julhandeln inte riktigt är som den var förr. Vi hade inte ett skit att göra idag, toklugnt, skicka hem fem pers innan jag gick hem. Det borde varit kaos.
Men det är skönt att slippa. hoppas det är lika lugnt på tisdag och imorn framför allt!

Har iaf kommit på vad jag ska köpa för julklapp till mig själv :)
En ny TV till sovrummet! För nu är jag trött på den där trasiga som står där å vägrar starta.
Och det är ju något som är väldigt bra att ha.
Läääängtar efter en ledig mysig söndag och man vaknar upp å verkligen inte orkar röra sig ur sängen, då är det bara sätta på tvn. Den var inte igår direkt.

Naee nu måste jag sova. Upp om 4.5.

PUUSSS i påsk


Sånt här vore ju inte helt fel att få på sängen när man vaknar igen direkt. <3

hypronervarkustiskadiafragmakomprivibrationer.

Håhåååjajaa.
Var ju inte igår, time flies.
 Är man trött om man tar Helosan istället för tandkräm? TUR ja reagera innan ja stoppa borsten i munnen...
Jag blev trött redan klockan åtta idag (på kvällen) haha. Då hade jag kunnat gå å lägga mig, men då hade man ju precis spöat Patrik i guitar hero så orkade inte gå hem riktigt då. För GÅ fick jag göra. wöjöj, Det ska jag fortsätta med. Jag brukar alltid försöka få mig själv att skylla på tidsbrist, att det är därför ja alltid envisas med att ta bilen.

Igår blev en hejdundrande utgång, och jag får nog ge upp det här med att få för mig att sluta. Så nu ska jag aldrig mer säga så. Ville ju ut idag med. Imorn vill jag. Börjar åtta på lördag men kan bli så att ja hinner kika lite ändå.
(A)

Michelle å ja drog en promenix runt stångån häromnatta efter worket. satte oss i bilen å skulle dra hem men kunde ju inte sluta snacka så vi tog ett varv till. Skönt att hon flyttat till andra sidan ån och vi vet att vi bor nära så vi kan göra det här ofta.

Sandra ligger här breve mig å morrar som Olle skulle sagt, men egentligen så äre ju faktiskt Kelly som ligger å spinner bredvid mig. Jag tror att hon glömt bort hur man egentligen andas som katt och verkligen bytt ut det mot spinning. bra träning?

Idag var man ju på stan å mådde bajs å gick runt me Lina å Ida å leta julklappar. Höjdpunkten där var väl buffén på Ghingis... Klapparna kunde ja skippat, ångrar mig å vill köpa andra. :(
helt slut var man ju. GICK hem å tog en dusch å sådär, skulle umgåtts me Michelle dragit till Ikea en sväng, sen bowling me folket från Norrköping å Josse Thillan Michelle osv. Men det blev icke så pga lite allt möjligt.
Henrik Gustav Eng ringde (kors i taket) och var rastlös å frulös å ville hitta på nått istället för å dra hem som alla andra dar, kidsen ville göra pepparkakshus så vi drog hem till Patrik å lira lite Guitar Hero å gjorde det där fina pepparkakshuset.
Jag Katta å Hugo var ju de som involverade oss i det förstås,
Zebbe å Liam spela tvspel å Patrik å Henrik träna på å bli heroes.
Men det var inte lika kul när syrran spöa dom. Moahahaha.
Myysig kväll var det iallafall. Och jag gissar på att Patrik snart tränat 24-7 så ingen kan slå honom sen. :)


Vi hade lite problem med limningen av väggarna men visst dekorerar jag fint? :)



=)


Ska försöka hinna träffa världens bästa Alicia i helgen oxå jag jobbar ju dag så det borde man ju hinna, bara avstå från alkoholen så hinner man gott och väl! Var på hennes Luciafirande i stallet häromdagen och de hade en liten hopptävling och man blir så¨himla stolt över henne som är så liten och fruktansvärt duktigt. Hoppar på samma höjd som en häst som är dubbelt så stor som hennes. Och VINNER såklart :) duktig flicka där :) <3



Natti Natti från mig å Congo a.k.a Mongo.