Info. :)

Tillbaks från de döda!

Har så länge tänkt att jag ska skriva nånting här ibland, men när jag väl tagit mig tid, ork eller lust, (eller vad det nu är som krävs) så har jag aldrig kommit in och trott att jag glömt lösenordet, försökt få lösenordet till mailen men aldrig fått nått, så har mailat fram och tillbaka till kundtjänst eller vad det heter, och fått skicka massa uppgifter osv, för att sen komma fram till att jag registrerat fel mailadress så inte lustigt jag aldrig fick något nytt... Smart tjej!

Så NU när jag äntligen kom in, så har jag inget vettigt att skriva :) Men eftersom det var ett par år sen sist så är det nog ingen som kommer se detta ändå :P

Det är 18 (ARTON) dagar kvar till jag, Olle & Mackan drar till Thailand! Jag längtar, sjuuukt mkt. Känns lite overkligt att få en så lång semester. Lohooohoooovely!

lämnade in min iphone för ett tag sen på lagning, och imorse fick jag ett sms om att den är utbytt, och att de har skickat den till min butik, det är fredag idag så det måste ju betyda att jag får den på måndag. DET längtar jag med till vill jag lova! Har ju inte ens internet hemma utan den, med det har gått ganska bra utan, skönt egentligen. MEN jag orkar inte med den där lånetelefonen, jag blir ju galen, är nån slags Samsung, galaxy nånting tror jag den heter... men det GÅR ju inte skriva sms, blir ju förbannad varenda gång... har inte ens vant mig än... Så det ska bli en befrielse.. så ska jag även ragga nya telefonnummer då för de dog väl tillsammans med min gamla telefon.

Imorgon blir det släktmys hemma i Västerlösa, ska bli riktigt mysigt... hela släkten Engmark, Eng.. nästan!
Det händer ju inte alltför ofta :( Och så måste jag verkligen försöka träffa mormor & morfar nu innan jag åker... 
Känner jag min släkts öde rätt så har den där äckliga sjukdomen som verkar hata min släkt, tagit över när jag är tillbaka.  :'( Blä!

Jag jobbar min sista helg nu, ända fram till slutet av februari eller början av mars eller vad det blir är jag friii!

Nästa helg är det enligt traditionen k1 gala- Rumble of the kings i Stockholm med bröder och vänner! 10 pers är vi som vanligt och det ska bli riiiktigt kul!
Och den helgen flyttar Ollesig hem från Oslo, och Martin kommer hem från Malmö och stannar ända till på onsdag! :D Vilken uuunderbar första lediga-helg-på-väldigt-länge!

Jag återkommer när jag har nått mer interesting att tillägga.
CIAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!