2009 03 22

Måste det snöa och slaska och blaska när jag har en så ren och fin bil?

Sitter å käkar lite kokta morötter å broccoli å [Harrykåvär], göttans! lite rester från maten förut.
Var ett par veckor sen jag käkade här hemma. Förstår inte riktigt vad och var jag käkar om dagarna egentligen..
Förbereder mig inför att ge mig ut i ovädret som man faktiskt får kalla det här typiska söndagsvädret och dra mig bort till solariet och sedan vidare till Sebbe och glo me han å Olle.
Ska tvinga dom att se sanningens ögonblick och wipeout. aldrig sett det förr...

Nu i veckan som kommer ska jag äntligen börja träna igen! Måste komma i form någon gång, detta funkar ju inte.

Den här helgen och slutet av veckan har jag blivit så förvånad över mig själv.. Har vaknat tidigt varje morgon, i fredags vaknade jag och gick upp tio över åtta, utan väckarklocka, lördag gick jag upp vid nio. och även mitt i veckan vaknat tidigt, det är ju så skönt att komma upp skapligt å inte känna ångesten att man sovit bort hela dagen.
Extra härligt är det ju när man vaknar och tittar ut genom fönstret och det är vårväder sen ser man Kelly som lagt sig mitt i en strimma från solen och njuter.
Typiskt att den där snön ska komma tillbaka, kan det inte förbli sol?

I fredags så hade jag en heldag med Zebbe och Hugo. Det var myspyspys. <3
Hämtade Hugo på dagis för vi skulle åka till tandläkaren, men det visade sig ju att det var fel månad så vi åkte tillbaka och hämtade Zebbe på direkten! drog till Max och käkade lunch och de satt och busade och pratade med nästan alla som stod i kön och även grabbarna vid bordet bredvid. Så småbarn är ju verkligen ett bra raggningsknep tydligen, haha. Men nu är ju inte jag den som är den.
Sen drog vi och handla lite bra å ha saker, sen hem till moi å busade, blåste såpbubblor och tittade på film. The fast and the furious är ju häftig ;) När det började närma sig sen eftermiddag, nästan kväll så åkte vi mot Västerlösa, Josse och Anders hade inte kommit hem riktigt än så vi åkte och hälsade på "farmor och farfar" en sväng. Efter massa bus och pussar så var Hugo helt slut och somnade innan pizzan anlänt och det gick inte få liv i honom... :) Jag blev oxå hel slut, men höll mig vaken nästan hela filmen iallafall, sen blev det upp och snutta kudden bredvid Zebbesöt!

Igår blev det efter mycket velande förfest hos Evelina, kände att jag träffar ju faktiskt henne alltför sällan så trevligt å få komma dit. Många trevliga personer där och det blev guitar hero och lips för fulla muggar.
Later gick vi ner mot Ågatan och in på Harrys/Riva mötte Fia där så vi pendlade mellan Platens och Hawwys, även ett kärt återseende med 55an, men insåg ju trots allt att det inte var sådär skitkul ute som vanligt så mitt beslut om ett slut står kvar. Inte för ofta. Skulle mött grabbarna på Burger King men de försvann, såg ingen så drog mig ut, halvvägs ute såg ja dom vid ett bord men orka inte vända ;) Så satte mig på en bänk och väntade på bättre tider, Det är inte bra att vara tjej och sitta på en bänk ensam sådär, nej usch. Mkt skumt folk som kommer fram och är jobiga. Sen finns det ju CPn oxå: En väldigt mörk kille kommer fram å tror han är nått och börjar fråga var ja bor å blahablaha och om vi ska byta nummer... Och det skulle vi ju verkligen inte och då blev man en hora blandannat. Konstigt? Snarare INTE. Det var nog inte hans första avvisande eftersom han blev så frustrerad, såna där borde hållas instängda nånstans...

Nej nu är det redan kväll och jag ska ju faktiskt sola som sagt innan besöket i Valla. Blire ett sista flott me chips och dipp eller ska jag lyxa till det med vindruvor?!?
Sebbe och Olle sitter nog och gråter blod just nu när jag tar sån tid på mig!
Eller? ;)

Haha puss på er. Vi höööööörs!
OCH DU MÄRYBÄRY, Jaaaaag är ju leeeeeeeedig den helgen du kommer hem :) Yeeey, då ska du mysa med mig. . slut.

Nollnionolltrenitton

Blev så sugen på knäckisar med ost och så fruktansvärt gott det är :)

Var på maxskola igen i veckan å lärde mig massor om bakterier och matsäkerhet ojojoj.
Det var riktigt kul den här gången faktiskt, kul folk och jag var inte sjuk i 40 graders feber! wonderful.
Belv lite drinkar och shots o dylikt i tisdags på kvällen där efter middagen på Elverket å sen upp fruktansvärt trötta dagen efter då vi skulle käka frukost på max Vasagatan, var riktigt gott och vore najs om vi hade det hemma men ändå slapp å börja så mycket tidigare ;) eller om frukosten fanns bara till för oss som jobbade där ;) mmmmummms.
Jag längtar riktigt mkt till Bollnäs i år, tror faktiskt att det blir det bästa året! Jajjjemmmmmmmmmeeeeen!
Förövrigt så höll jag på att krocka med Thomas DiLevA på centralstationen igår och ända sen dess har nån liten jävel sjungit "Ännu en dag, jag vaknar upp igen, naken vid min tvn som viiisar joorden"
FÖR VEM SKA JAG TRO PÅ TRO PÅ TRO PÅ NÄR, TRO PÅ NÄR ALLT ÄR SÅ HÄR!?
Hahaha, iallafall. Han var ju sjukt stor, som en jätte nästan. Och han verkar inte äga mycket annat än den där lila klänningen. Eller så har han väldigt många av den förstås.

Åh, imorn ska bli en så underbar fredag! För det första är jag LEDIG, och även lördag söndag. Yes yes yes!
Så det blir UPP klockan 9, MÅSTE! då blir det frukost å sen gå och sola. Sedan ska jag hämta Hugo Valentin Eng på dagis för att följa med honom till tandläkaren då kraken förmodligen ska dra ut sin stackars lilla framtand. :(
Sen åker vi och hämtar storebrorsan och drar till MAXeliMAX och kekar lunch. Sen åker vi hem till världens bästaste faster, alltså mig, och så myser vi lite. På kvällen blir det nog en favorit i repris i Västerlösa (eftersom de har flyttat dit) med singstar, guitar hero, trivial pursuit och lite alkohol and såvidare. =P
Måste köra fruktansvärt försiktigt på deras lilla lerväg där vid kyrkan eftersom min lilla pärla är glänsande ren och fin =D Första gången under min ägotid faktiskt. Jag blir så glad varje gång jag ser Laila.

Just det! Nästa vecka blire förmodligen spa för oss assistenter om Fredrik går med på det för att fira att bokslutet var så bra =D MASSAAAAAAAGE!!! finally!

Nääe men jag måste gå och lägga mig nu om jag ska upp sådär tidigt... Godnatt!

Många men...

Hur börjar man egentligen?
va ska man börja skriva... känner mig så tråkig jämt när ja ska skriva.
Är ju inga direkt intressanta saker. Men jag skriver ju inte för någon särskild person för jag kan ju räkna på en hand så många som läser vad jag skriver...
Och det är ju inte mitt mål heller. Skaffade denna bloggen bara för att plottra lite...

Har iaf jobbat hela dagen idag, värsta passet man kan ha, typ. Men jag tror inte jag tycker det ändå. Det är bara träligt liksom..
12-20 hursom.
Men saken är: Att jag hade satt klockan på nio imorse, för jag tänkte gå upp skapligt och fixa lite saker, men hade ju aldrig kommit upp, MEN Josse ringde och yra nio imorse om när citygross öppnade å allting (å så fick jag lite mer beröm från gårdagen å så, hahaha, inte ofta man får beröm så man får ju leva på det lilla) men iallafall, då blev jag ju pigg och hade kunnat gå upp, MEN, bara för att jag kände efter extra noga och kände att jag fortfarande var lite trött och vad skönt det skulle vara att sova till halv elva så fortsatte jag ju att göra det. Som alla andra morgnar jag tänkt gå upp tidigare.... Men då ringde ju Zola och väckte mig tio istället och DÅ kunde jag ju gått upp, men NEJ.
Jag måste verkligen skaffa lite självdisciplin, KAN inte gå upp en sekund tidigare än försent.

Och varje kväll jag lägger mig så tror jag att jag ska gå upp tidigt...


imorgon då, jobb halv tio till kvart över ett. HUR UNDERBART ÄR INTE DET?
Ledig fredag... där kommer ett till MEN. Tänkte ju gud vad skönt att sluta runt ett och vara ledig dagen efter. I vanliga fall jobbar man ju typ stängning innan ledig dag. Så ringer Patrik och frågar om jag kan vara barnvakt till Liam tills Katta kommer hem från jobbet. "Ja" säger jag innan jag tagit reda på all fakta... Så nu är man barnvakt från strax innan 16-22 ungefär imorgon. Hahaha, det blir inte mkt gjort där då. Hade ju tänkt typ hitta på någonting kanske :)
Men det gör inget det blir nog trevligt ändå. Liam är ju nästan min brorsson kan man ju säga, så vi får väl glo på spiderman eller nått tills han ska lägga sig vid åtta :)
Hade ju varit mysigt om Alicia var hemma oxå ;(
Får snacka lite med Congo, haha, han har ju lärt sig prata lite mera nu, låter typ som en robot :)


hmm, jag ser väldigt konstig ut på den där bilden... Hahaha,

Idag efter jobbet stressa jag ner till stan å mötte upp Michelle å hennes karl, när man inte har någon själv får man ju alltid vara det tredje hjulet, men de tar ju hand om mig så bra. Haha... Så vi drog ner till biljardpalatset å käka tacobuffé å glodde på fotbollen... Haha, man är ju så intresserad av fotboll menar jag. Kan ALLT!
Men himlans trevligt var det ju faktiskt, även om man inte kan så mkt så äre ändå kul å hitta på nått nån gång ibland istället för att bara sitta hemma å glo..

Jahopp! Tänk er vad kul och roligt å underbart å fantastiskt det skulle vara om alla utlännigar bara flyttade hem igen, Alltså: Maria å Rebecca å Stina å alla som flytt, dags att dra sig hemåt till stora stolta vackra Linköping ;)

Naaeeee, men nu är ju klockan sådär mycket igen! ska skynda mig å sätta igång en film, hehe får bli Beck pensionat pärlan. bara för att....


Au revoir.


juicepressenpressen.

Såg att det skulle vara driftavbrott om 50 min så var tvungen å skriva bara för att kände jag!

Ibland kan tiden rulla iväg å det tog 50 min att skriva men så pass ska jag inte vara ikväll.

Mhhmmm...
Det värsta med att jobba K är ju verkligen att man är konstant hungrig känns det som.. Man börjar halv tre. Har lunch halv fyra liksom. Då är man ju oftast verklligen inte vrålhungrig, så ska man tvinga i sig den där matlådan man har så blir man dödsmätt efteråt och hamnar i matkoma.
Sen ska man jobba fram till halv elva- elva. Då äre ju självklart man går runt och är småhungrig hela kvällen sen, kanske tar sig nått litet å käka, men lik förbannat är man vrålhungrig när man kommer hem.
Ska börja köpa med mig frukt å INTE glömma den hemma varje dag.
Inte bra att äta på nätterna och därför vägrar jag och längtar till frukost, men KATTAAA vi måste börja träna snart, ja blir ju helt förslappad.

Usch idag höll jag nog på att dö på jobbet och på riktigt denna gång. Var så himla nervös så jag knappt kunde stå på benen. Hade besöksrapport och JAG hade ansvaret för restaurangen just då. Och var ju inte förberedd vill jag ju inte påstå. Men det gick ju vägen, de sakerna hon tog upp anledningen till att det sänkte lite var utemiljön och det var faktiskt inte mitt fel. Yeah...
Men man ska ju aldrig ropa hej alldeles för tidigt så vi får väl se när man får se hela resultatet jag vet ju om en grej jag klanta mig på. =(

Mjoorå, helgen spenderades med rebecca framförallt. Som visitade mig å sådärdå, blev ju alkohol varje dag, men man får ju ställa upp ;) Det är iaf slut med det nu, i de mängderna iaf som varit alldeles för många dagar i veckan.

Måste säga det att det är väldigt roligt att ha börjat umgås med Hannah igen. Sjukt att det nästan var två år sen sist, vad gör man med tiden egentligen, men nu ska det inte vara så. Och roligt att träffa hennes karl och snart får man ju träffa bebis oxå. Så himla myyysigt :) Tycker de ska döpa den till Sara. Vore nått.
De har varit så söta, och efter en riktig helvetesdag på jobbet efter stängning en dag så får man ett sms: Kommer du förbi eller? Vi har köpt frukt.
Det räddade slutet på den veckan kan jag ju lova.
Så det blev film å fruktsallad
muuumsfillibabba!

Nae nu har Kelly intagit position på min axel så nu ska jag läsa. Hehe. Då somnar man snabbast, orkar inte fastna i nått på tv.. För ni förstår, Visst somnar ja så fort man sätter på en tv när någon är med mig och tittar, men ska jag lägga mig själv och glo så somnar jag inte förrän jag tvingar mig själv att försöka i reklamen, då jag redan glömt vad det var jag tittade på ;)

Och förresten! Jag blev så stolt över mig själv inatt när jag å beck glodde på film och jag börjar höra hennes snarkningar. Det var ju inte i förrgår direkt JAG var vaken och någon annan somna vid tv/film tittande.
I tisdags när jag hängde med hem till Josses broder å kolla på hockeyn me både far å farbror å alla barn å hon å Anders och allt vad det var så somnade jag så gott där i fåtöljen...
Men egentligen så var jag nog värd det, börja ju halv åtta på morgonen och jobbade hela dagen å så stod jag ju å stekte pannkakor till tio pers, mm Josse stekte oxå men hon hann bara med kanske en fjärdedel eftersom hon bara hade en liten panna och jag hade en mellan å en stor, DE NI!
Kan man inte tro om mig. Jag + laga mat = katastrof
Sov gott!  

Och du Juice, det är inte min mening att vara elak ;) <3

Johnny Depp.

Idag är en sån där sentimental dag, eller kväll förstås...
När man bara tycker allting är så fruktansvärt meningslöst och gråter.

Det är ju bra å rensa lite. Imorgon kanske det känns bättre igen. 
 
Hade en gammal dikt som skulle passat så bra nu. men den var ju självklart på gamla mobilen som hänger nånstans i Magaluf just nu...
 sånt är livet.

nu ska jag tycka mer synd om mig själv å glo på bedtime stories å drömma mig bort.
Som om inte flera timmar är nog.



Egentligen har jag varit ganska glad å nöjd på senaste, men det kan ja ju skriva om en annan dag för nu känner ja inget sånt.