Peace & Love

Nuuuuuu drar vi till Borlänge och Peace&Love i en veckaa!!!!!!!
Wish me luck! ;D


Kan bli hårt...

15 Juni!

Wåååh! Känns som det var alldeles fööör länge sen jag skrev, därför har jag skippat det många ggr när jag varit på väg!
Kan ju knappast skriva allting man gjort sen sist heller, för det första minns jag inte och för det andra är det nog för mycket, (eller för lite vettigt) =)

EN rolig sak jag minns iaf är ju Fru Josefine Weineholms bröllop (Juhlin som flicknamn) 6 Juni.
Hela den helgen var ju faktiskt väldigt härlig. Jannyy och Felicia från Karlstad och Micke från Växjö på besök.
Men det är lite svårt att beskriva i ord hur fina de var och hur fina Zebbe och Hugo var <3 Så jag lägger upp lite bilder när jag fått tillbaka min kamera. Jag agerade nämligen fotograf under bröllopet och de har lånat den för att framkalla alla fina foton!

Just nu är jag bara glad glad GLAD! Imorgon jobbar jag min sista dag innan tolv dagars ledighet! Och det ska blii UNDERBART. hahaha. Herregud.
Nej men alltså, det bästa är att semestern inte kunde börjat bättre för jag måste ju säga att min käre kollega Fredrik var fruktansvärt snäll som så lätt gick med på att byta bort sitt D mot mitt K, Så alltså börjar min semester imorgon klockan 16.30 istället för 23!! Anledningen till detta var nog att det är hans födelsedag idag så mitt skitbra tips om att han kunde dra ut å dricka massa öl ikväll isf var nog inte jättedåligt, (och det var nog redan inplanerat!)

Och ett till litet plus i kanten är ju att min födelsedag börjar med att varit ledig några timmar längre!
I år orkade jag inte engagera mig så mkt, det har alltid varit lite vänner som kommit till mig å så å hållt mig sällskap men har inte sagt så mkt, Skulle köpt smörgåstårta i år igen och sånt där, men jag fick nys om att Robin, kusinen som fyller samma dag oxå ville ha det så jag snyltar på den på kvällen istället :P bra kusin man har, föredra nått så gott framför vanlig snusktårta =) är iofs tradition med fint väder å jordgubbstårta med! Fast som sagt, ingen födelsedag utan lite vänner så de som vill får jättegärna komma och min rara mor skulle göra en hemmagjord smörgåstårta å en annan vanlig tror ja, hörde inte riktigt men me maräng å vad det var. Haha.

Imorgon skulle vi ju ut å käka jag Madde Nina Per å Hanna å vilka det nu var. Haha, just det, det kan jag ju kanske inte... Synd hade varit mysigt!

Jag tror 09 blev ett konstigt år. Jag har inte ens bestämt mig för vad jag ska göra på midsommar, Västkusten eller Gryt? Nääe, jag stannar nog hemma i Lkpg, det blir så mkt. Vi drar till Borlänge (Peace & Love) på måndag, midsommar är fredag innan, Blir så mycket åkande och mycket packande och måste fixa barnvakt åt Kellyson också. Jag hinner inte med. Jag tror det blir bra vilket som. Och så skulle nog Janny komma hem till mig till helgen igen, hon ville fly Karlstad lite till. Måste fixa tillbaka en av mina extranycklar så hon kan ha den :) Det ska bli kul! Hon erbjöd sig ju tillochmed att få jobba hos oss för att slippa vara hemma. Men det går icke, vi ska ha en trevlig midsommarafton, kanske hemma i Westerloose hos Herr å Fru W?
Sånt där märks!

Förresten!?!?! någon som ska till Tyskland å kommer hem innan måndag? Isf vill jag gärna ha ett par plattor cider! Det är ju kul att jag kunde fixa tio plattor bärs å 6 liter sprit åt de andra men hittar inte ett skit till mig själv :'(
Fast spriten är ju iofs till mig med ;)

Näeeni. Det här var inget å hänga i gran, nu måste ja sova! klockan tickar som vanligt! Älskade tisdag imorgon!

puss å puss! <3