Falskheten har ofta vackra kläder.

Woho.
En lördag med utgång utan problemas!

Firade Hugo-snutten som fyllde två. Blev överlycklig över alla presenterna. =D
Sen blev det förfest hemma hos Lillen, många personer, dock inte så kul. (till en början)
Kändes typ som att jag Lillen å Linda var de enda som levde, resten satt döda å drack sitt vin å var bara tråkiga.
Men Anders kom ju faktiskt oxå igång till slut. "du vet att jag ska gifta mig va?" HAHA.
"tack och lov är jag gnagare" gick på repeat ett par gånger trots att ingen var gnagare. Jag fick påhopp om att vara rasist, VA? "hör du inte vad de sjunger om?"
Cardelli ringde å han hade ju lika tråkigt som jag så jag tvingade han att GÅ från Gottfridsberg, till Lillen. Haha.
Sen blev vi roliga ihop ju.
Sen blev det krogen å möta Idiseeen. Hihi. Och vi var nog nästan överallt. känns det som, men iaf, shots på 55an, biljard å (inget bråk) nachos å salsa & redbull vodka på Maxim, med Jonas å Freddy. Sen BK Harrys å allt det där, träffa alla möööjliga. men kul vare och slutade med taxi med jordens yraste taxichaufför till (spärringe). Dunken å redbull å efterfest å skratt och sång och gråt fram till halv elva, då vare dags å nanna kudden, för att sen vakna vid ett. Satte på musiken lika högt som dagen innan i hopp om att väcka folket på övervåningen, men misslyckades, det var bara hästarna utanför fönstret som fick cxpryck så j sänkte igen, satt å yra i tre timmar för att sen ringa upp till Ida på övervåningen å fråga om vi skulle åka å bubbla lite i simhallen. Haha. det tyckte hon var en bra idé så vi tiggde skjuts å åkte dit i en HALVtimme. Sen sjukt sega gick till pizzerian på andra sidan stan för att sen bli ännu segare och nästan somna därinne. promenix till bilen å sen hem å dö. Skulle sluat med film, men där somna man ganska fort.

Idag hare vart jobb och nu MÅSTE jag skynda mig att packa, klockan börjar dra sig och jag ska ju till Bollnäs i två dar imorn. Dusch och pack å sen åka iväg å glo lite film kanske :P hihi..
Myspys på er.

Åskar gör det! iiiiiihihiihi.

<3

En sann vän är en sällsynt fågel.

Värt att vara nära vän med mig?

neeej.

Har jag aldrig någonsin påstått och kommer aldrig begära.

Du lever bara en gång och den gången är nu.

Igår var en hemsk dag..
Inte helt..
Den började med att jag åkte till Skänninge med Daniel och fixade min bil. SOM NY nu. haha, näe men skaplig skillnad, känns inte längre som att man glider av vägen i kurvorna iaf.
Skicka meddelande till Henke o fråga om han skulle till farfar: Vad är det då? fråga han som om det vore nån födelsedag.. Då visste inte han heller tt det var illa. Han ringde patrik som också var ovetande, han pallade inte jobba mer så han drog hem.
Sen var vi på snabbt & gott och Daniel köpte mat så skulle vi till hans mor å käka, men henke ringde och sa att vi skulle till farfar så jag gasa hem på direkten! Gråten i ögonen och släppte av Daniel, åkte hem till Patrik som också hade gråtit (det såg jag) och väntade på Henke, som inte heller såg så glad ut. Lilla Zebbe & Hugo, som inte förstod som var på gång bara var där. Vi satt där helt tysta och väntade på att mamma skulle komma så hon kunde visa vart vi skulle. Åkte till sjukhuset allihopa, och både ja Patrik och henrik börja gråta. Så hemskt. Jag fick en liten panikattack precis innan vi kom fram och var nästan på väg att vända, ställde mig mot väggen och grät. Men mamma sa till mig. Sen gick vi in till farfar och det var så sjukt hemskt att se världens BÄSTA ligga där helt försvarslös och inte kunde göra nånting, knappt prata.
Fy faaan.. Hur jävla hemskt får det bli?
Det är inte dags för han än. Han ska vara kvar här. Han ska va hos mig på min 20års dag!
Jag kramade honom när vi kom in och det verkade som att han knappt märkte att vi var där. Men det första han sa när jag kramade honom var: "det luktar gott" så försökte han ta i mitt hår.
Det var så hemskt. vi grät hela tiden och han låg där och försökte säga saker..
Nä vi skulle gå hade jag glömt min tröja, så jag gick tillbaka igen.
Då hörde jag lite bättre vad han sa och jag kramade honom en lång stund och han sa: " Vi lever vidare, tro inte på de där jävla idioterna, de tror att jag ska dö. Jag ska inte dö. Vi ses och hörs. Var inte orolig."
Han sa att han ville komma hem. Och jag sa att jag också ville att han skulle det.image51

Det känns så jävla sjukt alltså, han ligger liksom och är sjuk. Men det känns som att de inte gör ett jävla skit för att hjälpa honom bara för han är gammal. när folk kommer in å är nära döden i olyckor å skit hjälper de dem direkt, men inte min farfar inte. Jag vill så gärna kunna trolla, känner mig helt jävla hjälplös. SKulle kunna göra vad som helst för att han ska bli frisk och komma hem igen. Det är inte hans tur. Han ska finnas där hemma. Han ska ringa hit ofta och jag ska se hans telefonnummer på nummerpresentatören. Det kan inte bara upphöra.
Han ligger där och kommer förmodligen dö, och jag kan inte göra ett jävla SKIT. Jag kan bara sitta här och gråta och gråta och gråta för att vilken dag som helst få höra att farfar inte lever längre.....

DET FÅR INTE VARA SÅÅÅÅÅ!

Han måste komma hem.
JAG VILL INTE!
Fyfan jag älskar honom. Han är verkligen världens bästa snällaste människa, ska jag aldrig mer få träffa honom och att han säger när vi ses att jag borde va i hollywood, bli filmstjärna. Ska ingen nånsin säga till mig me att jag är vacker. Han visar så bra att han tycker om en.

Jag kommer ihåg första gången han träffade Jocke, och farfar gick fram till mig sen och sa att han var väldigt snygg, stilig. Det är bara han som kan göra en sån sak.

Han kommer alltid i sina skjortor med slips och finbyxor <3 jämt..



Varför är det mörkt om natten
Vandrar månen alltid fram åt samma håll
Varifrån får källan vatten
Samma ton i både dur och moll

Kan man lära sej att känna
Orkar tiden alltid hålla samma fart
Är det farligt att bekänna
Att man inte fattar allt som verkar klart


Men är drömmen kanske för stor
När man söker efter det man inte vet
Kanske gör man ett fel när man tror
Att man kan få ha sin egen verklighet

Utan att fråga finns ingen chans att få ett svar
Utan att fråga dröjer sej ovissheten kvar

Var har elden lärt sej brinna
Varför rasa jämt visionerna omkull
Måste drömmarna försvinna
Varför känns det bara tomt när man är full?

image52

Ida fanns iallafall där när jag behövde henne.
Ville inte åka hem efteråt så jag chansade och ringde, men hon jobbade. men jag fick komma dit ändå. Och jag fick en bamsekram och så gjorde hon mat till mig <3
Sen åkte vi och handlade ramlösa vindruvor nötter å "nyttiga" chips och mörk choklad och allt vad det var och sen åkte vi hem och myste och tittade på Never been kissed. Det behövdes..
Sen åkte jag hem. Började gråta och grät mig till sömns, mamma försökte trösta mig lite.
Och huvudvärk hade jag.

jävla farfar..



kom hem nu.

Medicinen botar den, som är bestämd till att leva.

Jag kanske är bitter eller nått men som tur är trivs jag väl med det eller nått.
Känner att vi kanske inte riktigt är de där bästa längre, men det känns inte så mycket.
Jag ska tammekatten försöka börja jobba ännu mera så att jag inte ens hinner vara ledig och känna sig tvungen å hitta på nått. För det är ju bara fest som gäller och det går bara åt skogen ändå. Jag är trött på´t. På riktigt. Skulle varit nykter i helgen när jag ändå jobbade men det gick inte. Och hade jag inte varit det så hade jag inte haft någon att vara med.  
MEN det var inte kul då heller. (Fredagen skulle ju bli ett försök till mys å sånt men det gick inte heller.)  Jag är nog inte tillräckligt rolig.SÅ NUU. Även att jag blir ensamvarg och kanske får sitta hemma alldeles själv kanske förmodligen så ska jag ändå INTE festa i helgen som kommer. Trots att jag är ledig. Bara kanske om det blir nått annorlunda. Men annars får jag trivas med mitt eget sällskap helt enkelt. Hade det inte varit så att jag fått lön förrän veckan efter hade jag nog försökt komma iväg till typ Ullared eller nått bara för att göra nått. Men det går inte, moneyna är gone..
Iallafall. Folket är försvunna och ringer inte jag så hörs vi inte. så det känns onödigt det oxå.

Idag ska jag väl ta hand om mig själv lite, smörja in mig å plocka ögonbryn å sånt dära, slutade ju tidigt så får ta vara på dagen, typiskt att vädret är kasst. Imorn är jag ledig då blire kanske om jag orkar och beror på var jag är så kanske en morgonpromenad med Josefine, sen blire att åka till Skänninge med Daniel och fixa hjulinställningen på min bil. Han ser det som en dejt. Haha idiot. guu så jobbig. Jag MÅSTE åka å hämta honom så han ska åka med mig, så har han fått för sig att vi ska till hans mor å hälsa på å köpa mat å grejer. fy fy fy. skulle inte tro så. Haha..
Sen får man väl se..

Igår vare jobbelijobb som hela den gångna helgen och efteråt åkte ja till josie... Var lite hungrig och de hade redan käkat pizza så jag ville oxå, tog me mig zebbe så fick han cykla å jag gå till pizzerian. sötot, köpte en barnpizza m kebabsås, kul att man fick nån sås :( Zebbe är skitblyg, men inte när dety bara är en person, så han gick ut så satt det en karl på typ en trappa och tittade igenom sin reklam, så zebbe gick fram och satte sig bredvid, så satt de där å pratade en liten stund, hihi så himla söt..
Sen när vi gick hemåt så kom pesen och jocke å tomas i pesens camaro och zebbe blev helt faschinerad. Sen sa han "det där var jocke, han är snäll"
Hihi, trodde inte ens han kom ihåg honom.
Sen burna dom med bilen och zebbans ögon blev stora som jordglober å blev skitglad. hihi. tuur att han ska få en cross... Sen börja han prata massor om att pappa oxå har en räcerbil och han kan oxå burna å att pesens bil var jättehäftig. haha. gulle <3 sen gick vi hem och det var läggdags för skitungarna. Josse och jag bytte om till söndagssviden (mjukisbyxor) sen kom Holma å Jonsson, snacka skit som vanligt å kolla på Wallander..
senare fick man en liten välbehövlig massage av Jonsson :P Sen drog de hem och jag oxå, hem å duscha å lägga sig i sängen å glo på tv lite smått å somna in.. skönt som få!

Nu ska ja fixelifixa, sen kolla igenom telefonboken å se om man hittar nån gammal man kanske nästan glömt eller så.

Regnar gör det oxå... hihi, för en gångs skull blev jag inte sur. För jag har inte plattat håret än och jag ska ändå inte ut. hihihi.

Förresten så ska jag bli Sara Betnér tror ja allt. Magnus är såååå mm. ja vet inte, nått är det han har alltså. ho ho ho..

Uuuusch. Pappa sa precis att han ville att jag henke å patrik ska åka å hälsa på farfar på sjukhuset, för han kommer nog inte hem mer :'( FAAN! Världens bästa farfar liksom, jag hatar sjukhus jag kan ingenting jag vet inte vad man ska säga å jag vill inte gå på nån jävla begravning! Jag har inte lust att gråta, känns nästan som att jag inte kan. han hade blodförgiftning i hela kroppen å propp i benet å vatten i lungorna å tre fyra grejer till jag inte ens kommer ihåg. VAFAN då, varför kunde du inte sköta dig. Du måste äta för helvete.. Du ska ju vara gamla farfar som alltid är glad och skojar å tjoar å nästan går ner i split liksom. Du ska inte ligga på sjukhuset.. Du ska vara hemma i Berga nu...



Ordet från munnen och stenen från handen kan inte tagas tillbaka.

såååååååååja. Slut på katastrof-fyllorna!

Det har blivit lite för mycket incidenter på senaste alltså.
En kväll med gratis sprit från brorsan blev riktigt lyckad. Förutom att man visst inte hade något minne av kvällen, och de saker man gjort, plus att man bråkade och slog och ströp sitt ex. Spottade på en helt okänd människa som visst bara sa att jag var snygg? Hade tokångest en vecka och sen blev det lördag igen. Jobbade till seeent, skyndade hem till Nina klunkade i mig vin, blev full som en gris. Hade frtfarade ångest sen veckan innan. Var på ställen jag inte ens visste att jag varit på, spottade på en äcklig turk och blev lämnad ensam.. Katastroooof igen!
Sen blev det Valborg, Sara höll sig i skinnet för att det kanske visst är lika bäst. Är på asmysig hemmafest å grillar, med nära och kära. missar bussen, åker till Tannefors på fest och katastrof igen.
image50Där var det slagsmål & misshandel och polisen kom. När allt lugnat ner sig, kommer den nya katastrofen. Ett skrik från ingenstans och då var det visst igång igen. Nån hade stulit massa saker från den mysiga hemmafesten. bra där. Shit, man stjäl inte från vänner asså. Men men. Gråt och skrik och hatsms å ringa gärnet till folk, sen gick de ut för å söka upp folket, och jag satt kvar. Funderade på att ringa min mor å bara få åka hem till sängen och sova å åka till jobbet dagen efter, men kändes taskigt att hon skulle få hämta mig fyra på natten för att sen skjutsa in mig till stan innan tolv igen, så jag valde att lägga mig på soffan att sova. Hon har fått hämta mig alldeles för många ången på det sättet!
 För övrigt så var den kvällen riktigt lyckad, förutom alla incidenter... mysigt å grilla å kul folk i Tannefors, de är så fruktansvärt snälla.

Fredagen var iallafall riktigt lykad för min del tycker jag! Jag jobbade till tolv (det var väl det värsta iofs) Sen åkte jag till Abisko hem till Freddy, där var Nina Madde Ida å Tomma å Christian å Abbe å satt å drack. Jag var nykter och duktig. Hade skittrevligt faktiskt! Var första gången jag träffade Madde & Ida tillsammans på länge och så var det roliga människor.
 Madde blev full och ville åka till ljungsbro, så efter mycket om och men fick hon med sig Ida och nina å Freddy och ringde taxi-Ibbe å drog dit, jag skjutsade ner grabbarna till stan så de fick sin efterlängtade kebab och sen skjutsa hem dem till Tannefors. De fråga om ja inte skulle stanna, men sara var duktig och åkte hem till sin sköna säng och skickade lite sms till ida om hur skönt det var att ligga i sin egen säng och INTE lukta rök. hihihihi. Då blev hon allt lite avis min idis <3

Så iallafall!
Nu har jag&ida bestämt att det BARA blir festande när vi är lediga SAMTIDIGT. Alltså lär det inte bli något festande överhuvudtaget, för det lär väl aldrig hända.
Men det är ju inte för alltid, men ett tag framöver iallafall.
Jag måste reda ut lite med mig själv och ta reda på varför jag blir så fruktsansvärt arg...
Vill inte vara det.

image49


Nu sitter jag här och käkar vindruvor som vanligt :)
Har stäääädat utomhus på våran skrotiga trädgård och på verandan hela dagen idag så nu är det fint. Och sen åkte jag hem till josse och skitungarna en sväng och myste, hade längtat efter dom heeela dagen faktiskt, vi käkade och myste, sen blev de trötta så då åkte jag hem igen, tänkte fortsätta städningen inomhus lite lätt, men får se hur det blir... Ska njuta av mina goda vindruvor en sväng till, sen kanske jag bränner en skiva till bilen å kanske färgar håret å pysslar lite bara :)

Hööööööööööööööörs dåååå!