tjoff.

Japp! Ännu en ledig dag man sett fram emot och vädret sviker!!!
Sist regnade det, och då hade jag längtat hur länge som helst efter den dagen så ja fick sola lite. Idag har det varit kallt och ickesol. Wonderful. Gudarna är på min sida. Men jag trotsade dem och solade solarium TWICE! Muahaha. Först på squashhallen sen i T-fors.

Uuuuusch just nu äre inget kul å leva igen, jag är trött på att äckelsolen BARA ska va framme när jag jobbar, sen när jag för en gångs skull är ledig så gömmer han sig det aset. Jag är trött på att jobba jobba jobba och ändå fortfarande vara fattig. Jag är trött på att vara fattig. Och jag är trött på att vara ensam. Mm, trött på att vara trött också faktiskt. lider av en variant av sömnapné tror jag.

MEN idag så var det som sagt den där efterlängtade leeediga dagen, vaknade spänd av förväntan efter att få dra upp persiennen (som inte går dra upp då så jag vinklade upp den) för att se huuur mkt solen lyste. Ingenting. bläbläblä. Men sen kom jag på massa saker jag ville göra självklart tusen saker typ eftersom det ungefär är så mkt man tror man ska hinna med såna dagar. Så jag fick för mig att ja skulle dra ut till Josse å kidsen, men så blev det inte för hon jobbade. Så det blev att packa ihop cykeln i bilen sen drog ja med Olle till stan å lämna in den så punkan blev lagad så ja inte kan skylla på något sånt längre när ja tar bilen överallt för att spara tid. Sen gick vi in å letade bebiskläder till lilla Linnéa som jag sedan skulle åka å hälsa på (och mamma Hannah å pappa Affe såklart.) Olle mådde skit så ja skicka hem han me busseeeen sen gick ja å sola, sen vidare mot familjen Hannah :) Där träffade jag den sötaste bebisen på många år och typ dog. SÅ SÖT. och massa hår hade hon lilla snöret. aj mitt hjärta. Hon fick sin lilla present och gu va söt hon kommer vara i den då :) haha. lite mys med henne och sedan bjöds det på mat. Myycket gott. potatis å lax å mummamumma, Halv sex skulle ja hämtat cykeln men man vill ju inte vara oförskämd så fem i drog jag ner mot stan, träningen började sex och gubben hade stängt så jag fick varken någon cykel eller träning idag, skulle dra till Madde o Nina och glo på film sen med, men de svara ju inte så då fick det bli en solning till innan jag tog mig hemåt, efter mkt om o men så fick ja tag i Madelojn å så blev det promenaden runt ån å bort till dom... Myspys... Hände lite incidenter med deras katter. BÅDA på samma gång, helt sjukt och kaos i filmen så vi var tvungna å ta en paus. hahaha.
Hursomhaver, det är inte liiiiiiika mysigt att gå runt ån när det är mörkt ute, är ju mörkrädd så ja skulle kunna dela med mig och jag försökte gå jättesakta så att de männen lite längre bort bakom med varsin bjässe till hund kunde rädda mig om någon ville mig illa. usch å fy.
Imorn måste jag hämta cykeln så ja kan "racea" [rejsa] iväg från alla elakingar istället.

Mmm imorn är det jobb igen men kortvecka som TUR är så ledig i helgen å guu va skönt synd att de går så fort bara. Har självklart MASSOR ja vill göra fyra saker bara fredag kväll sen är det bara två dagar som ja ska hinna med massa skit sen äre jooooobb jobbb jobbb.
ja spyyyr.
Det är inte själva arbetet jag är trött på, det är ganska kul. Men det är att hela tiden jobba jobba jobba,
Om man var ledig i två månader ungefär så skulle man hinna bli trött på att vara ledig, hinna med att göra småsaker som inte är så viktiga men trevliga att göra, OCH man skulle hinna med att iinnnteee vara upptagen om någon skulle råka ringa och fråga om man vill komma och grilla lite spontant, utan att svara: nej, tyvärr ja sitter på jobbet och har lunch jobbar till elva. KAN NI INTE VÄNTA TILLS DESS!?!?!?
uuuusch o fyyy.

jag fick finbesök på jobbe två ggr i helgen. naaaaajs ju!
mahaha. 45 min kvar till sovtajm.

Ska nog hoppa in i tantvärlden och läsa min lilla bok. Det är sånt man gör som ungkvinna serrni.
KULJUL!


Ibland vill man ju veta vilka som egentligen råkar hamna här. 14 unika besökare hade jag häromdagen. Hahaha. Så många visste jag inte ens visste om denna. Men det var oxå EN gång :)
tur det. annars måste ja nog sluta kluddra...

Blev lite sugen på att lägga in en bild, å hamna i mappen nyår 07-08 så det får bli några st istället :)






















Hahahaha, jaa det fanns många roliga bilder =P

ratiradiraj!

den som väntar på nått gott...
hä hä!

Nej man är ju inget vidare på det här med bloggande, men nån måste ju va det oxå!
Sitter och försöker fördriva lite tid tills Josse ringer så man kan dra ut till Tornby en sväng, Har längtat såååå efter den här dagen eftersom det varit sooool alla dagar och jag bara tänkte vara ute oxh sola hela dagen och mysa och bli glad i kroppen av vädret, men det är ju klart att det ska regna då just idag när Sara Eng är ledig...
Var i stan en sväng förut me Michelle å Emmy å gled runt lite, övertrassera kontot bland annat. TUR ja fick lönespecen för 47 sekunder sen så att man känner att det snart är dags!
Hursom så vare inget kul på stan så vi drog hem igen... Later i eftermiddag runt 16 hugget blire en tripp ut till Watchrich å hälsa på brushan å sötisarna...
Funderar på om man ska va själv ikväll sen och bara ta det lilla lugna, kaan vara skönt imorn och det var ju inte igår direkt. Börjar tolv imorn men morfar skulle visst komma förbi en sväng innan jag åker å lämna PÅSKÄGG såklart. Hahaha. sjukt.

Märy from Nörge har varit hemma snart en vecka och det har ju varit himlarns trevligt. Firade med fest på fredagen såklart! myspys. Hon skulle ju stannat till på måndag men hon tål väl inte LKPG eller nått så hon drar redan lördag :(
Klockan åtta på morgon förmodligen å det är bara rätt åt henne!!

I lördags blev det fest i Hejdegården för Mallan brallan för hon blev ju tant å det var också vääääldigt trevligt faktiskt, kuul att träffa alla dom där gamla folken, det tycker jag om <3

Veckan har bara varit jobb (det är visst bara onsdag) och slapp efteråt me Sebbe Olle å Maria mest... Igår bakade vi hemmagjord pizza å DET var gott! Glodde på film å sådärdå..

Den där träningen jag pratat om gick jättebra! Första veckan... Veckan efter blev det många undanflykter och nu har halva nästa vecka efter det redan gått. Och resterande dagar jobbar jag bara kväll, eller ska käka påskmiddag.
 NÄSTA VECKA?
Jag måste sluta med undanflykter. Självdisciplin?

Som sagt man har ju inte mkt vettigt att skriva så ska lägga mig å vila en sväng nu, Måååste verkligen dammsuga egentligen men just nu orkar jag inte inte inte.

Jag minns en mysig solig dag i Sätravallen.


innan mörkret faller
ska jag lämna några varma rader
ska jag vara din starka vän
ska jag visa några bättre sidor
och lova dig nånting igen

innan morgonen kommer
ska jag vända alla kappor tillbaka
och lita mer på min kraft
ska jag hämta nånting jag förlorat
en vilja som jag faktiskt haft

jag har förlorat dagar och ett hopplöst år
jag har trampat upp stigar där gränserna går
och du blir aldrig en vän igen
en mot en
tills morgonen kommer

innan mörkret faller
vill jag reda ut några saker
inga rätt och inga fel
vill jag öppna för en vapenvila
du har din och jag har min del

och innan morgonen kommer
vill jag blöda några droppar mot stenen
det är tid för några tårar än
och göra klart för min norra stjärna
att jag aldrig ska ner igen

jag har förlorat dagar och ett hopplöst år
det är som jag känner när åskan går
och du blir aldrig en vän igen
en mot en
tills morgonen kommer
tills morgonen kommer

Nu sover båda mina fötter...  =O